Kādas dāvanas dāvināt pirmsskolas bērniem?

Katram bērnu vecumam ir savas intereses, savi mīļākie multeņu varoņi un rotaļas, kas aizrauj, tāpēc bieži vien ejot ciemos pie radinieku vai draugu bērniem, ir apjukums, ko dāvināt viņiem?

Ir daudzas rotaļlietas un spēles no https://220.lv/lv/preces_berniem/rotallietas_un_speles , kas var aizraut bērnus un radīt viņos zinātkāri, aizrautību un attīstīt kādu maņu, tāpēc šajā rakstā apskatīsim dažas dāvanas, kuras ir vērts iegādāties kā dāvanas bērniem.

Puzles

Puzles var aizraut jebkurā vecumā, tāpēc tās ir pieejamas ar dažādu gabaliņu skaitu un lielumu. Bērniem tas attīsta domāšanu, pacietību un loģiku, bet pieaugušajiem bieži vien tas ir arī relaksācijas veids. Bērnu puzles ir krāšņas ar dažādiem multeņu un varoņu attēliem, kas var piesaistīt mazos ar lielāku interesi šīs bildes salikt. Papildus bez aizrautības un loģiskās domāšanas stimulēšanas, tiek attīstīta arī bērnu roku motorika. 

Radošie komplekti

Interneta veikalā 220.lv ir ļoti daudz dažādu radošo komplektu, kurus var dāvināt bērniem, piemēram, komplekts, kurā var izveidot kristālu ar kāda dzīvnieka formu, porainais modelēšanas komplekts, ar kuru var radīt mākslu, ziepju izgatavošanas komplekti un daudzi citi, kas bērnu pavisam noteikti var aizraut uz vairākām stundām. 

Šādai dāvanai ir liela vērtība, jo tā iesaistīs bērnu un liks tam radoši darboties. 

Attīstošās spēles

Atmiņu kartes, kas jāsaliek kopā, zinātniskās spēles, koka rotaļlietu spēles vai ergoterapijas labirinti ir veids kā bērnam dot iespēju domāt, analizēt un trenēt atmiņu, tāpēc attīstošās spēles visos vecumos ir veiksmīgs pirkums un lieliska dāvana jebkuram bērnam. 

Muzikālais deju paklājiņš

Lai vakari nebūtu pie televizora un mazliet izkustētos, tad jautra un izklaidējoša spēle kopā ar bērniem ir muzikālais deju paklājiņš. Tas ģimenē var radīt neskaitāmi daudz smieklīgu un jautru vakaru, kuru rezultātā ne tikai ģimene saliedējas, bet arī fiziski izkustās. 

Izklaižu apmeklēšana

Bērniem augot, tie uzsūc visa veida informāciju un pieredzi, un jo bagāka pieredze tiem būs, jo lielākiem esot tie spēs vairāk izprast lietas, dalīties ar savu pieredzi un uzaugt par inteliģentiem cilvēkiem. Ja vēlies dāvināt aktivitāti, tad lielisks piedzīvojums bērnam var būt gan zoodārzs, gan kino apmeklējums, akvaparks vai pat kādi karuseļi. Iegādājies abonamentu vai biļetes un aizved bērnu piedzīvojumā!